Dagje thuis vermaak.

Donderdag 3 Juli 2008
Het regent het regent de plantjes worden nat. Kwam vandaag wel even goed uit, dat die plantjes nat werden en wij droog bleven. Nou ja droog!

Juni2008_520mega_paashaasJuni2008_521clouwnHet leek vandaag wel carnaval in huis. Echt de enen praalwagen na de andere kwam voorbij. Eerst hadden we praalwagen Mega haas (Mega Mindy in de mix met de paashaas). Al hoewel paashaas! Volgens Daphne was zij klein konijntje Peter die een vliegje op haar neus had, die superheld Mega Mindy (Esther) wel even hielp liet verdwijnen. Als tweede praal wagen kwam het circus voorbij met een clown en een echte ballerina.Juni2008_522balet De clown (Daphne) haalde allerlei streken uit, terwijl de ballerina (Esther) heel voorzichtig op het kort balanceerden. En van praalwagen twee gingen we naar praalwagen drie waar nu supperheld Juni2008_526mega_daphneMega Daphne cowgirl Esther moest redden van een op hol geslagen paard. Hi ha! Cowboy , cowboy kus mij en neem mij met jouw mee was het thema van de laatste praalwagen waar cowboy (Daphne) doornroosje (Esther) wakker ging kussen. En zo kwam ook dit sprookjes carnaval weer op zijn eind. Na de carnavalsoptocht ben ik even met Daphne en Esther op de fiets de stad in gegaan en werden we wel wat nat. In de stad hadden we of beter gezegd Esther een maseltje.Juni2008_532couwgril_esther Zo’n maand geleden had Daphne namelijk een paarden ring van Roos gekregen voor haar verjaardag. Omdat deze ring te klein was gingen we vandaag Daphne haar ring omruilen voor een nieuwe. En zo kwam het dat Daphne en Esther uiteindelijk allebei met een nieuwe paarden ring naar buiten liepen. Gewoonweg omdat de meneer aan de balie de oude ring vergat terug te vragen.

Ondanks dat het een beetje regende ben ik toch nog even met Daphne en Esther lans de gezellige kraampjes van de braderie gelopen. En nu? Nu staan de meiden zich klaar te maken voor een nachtje logeren. Net als maandag en dinsdag mag Daphne vannacht weer dij Esther logeren. Nou, dat word weer keten.Juni2008_523couwgril Juni2008_525doornroosje 

Dit bericht werd geplaatst in Dagboek. Bookmark de permalink .

Plaats een reactie